پاورپوینت بررسی خرپاهای سه بعدی یا فضایی، سازه های نو فهرست مطالب خرپاهای سه بعدی هندسه مثلثی خرپا انواع خرپا هدف طراحان تالار گاند استادیوم فوتبال سیدنی سازه های فضایی انواع سازه های فضايي شبکه های تخت یک لايه اي اعضای مورب II.شبکه های تخت دو لايه و چند لايه چليک ها گنبدها شبکه های زين اسبي (هيپار مزایای سازه های فضایی شکل منتظم سازه های فضايي کسب مقبوليت سريع سازه های فضايي شبکه های دولايه خلاصه مطالب:
سازه های خرپایی ،ازاعضای فشاری می باشند که به شکل مثلثی با مفصلی به یکدیگر متصل شده اند و نیروهای درونی آنها تماما محوری اند « فشار و یا کشش مستقیم بدون خمش و برش ».این چنین تقسیم بندی عمومی از سازه های مثلثی شکل شامل :کابل ها،خر پاها،قاب های فضایی و قاب های ژئودزیک می گردد.
.
هندسه مثلثی شکل دارای نقش و تاثیری اساسی در رفتار خرپاهاست ،زیرا مثلث ،تنها چند ضلعی ای است که به طور ذاتی دارای پایداری هندسی می باشد. شکل مثلث فقط با تغییر طول اظلاع آن تغییر می یابد . به این ترتیب ،به دلیل وجود اتصالات مفصلی ،خرپا فقط به مقاومت در برابر کشش و فشار «بدون خمش»در اعضای مثلثی شکل برای پایداری خود نیاز دارد.چند ضلعی ها با تعداد اعضای بیشتر برای ثابت ماندن شکل خود به یک یا چند اتصال صلب «که در مقابل سبب بروز خمش در اضلاع می شود»احتیاج دارند.
•خرپا،مجموعه ای مثلثی شکل است که بارها را به وسیله ترکیبی مثلثی شکل از اعضا با اتصال مفصلی به تکیه گاه ها منتقل میکند در اعضای خر پا فقط فشار و کشش «نه برش و خمش» ایجاد می شود و تمامی نیروهای رانشی به صورت داخلی در آن خنثی می گردد. در عمل،ممکن است تنش خمشی در بین اتصالات به میزان کمی در اثر اصطکاک آنها و بارهای وارده و پخش شده در اعضا به وجود آید:این نیروها معمولا با نیروی محوری یکجا در نظر گرفته شده و در عمل در تحلیل ها نادیده گرفته می شوند.
|
کلمات کلیدی مرتبط: پاورپوینت ,بررسی خرپاهای , سه بعدی یا فضایی، سازه های نو , ,خرپاهای سه بعدی , ,هندسه مثلثی , ,خرپا , ,انواع خرپا , ,هدف طراحان , ,تالار گاند , ,استادیوم فوتبال سیدنی , ,سازه های فضایی , ,انواع سازه های فضايي , ,شبکه های تخت یک لايه اي , ,اعضای مورب , ,II.شبکه های تخت دو لايه و چند لايه , ,چل, |